Mapping al Convent

En els darrers anys el Convent ha tingut l’oportunitat de servir com a escenari de moltes propostes de creació audiovisual, entre elles el Vídeo Mapping, que consisteix a projectar imatges en moviment sobre qualsevol superfície.

Aquí us deixem una selecció de projectes realitzats amb aquesta tècnica al Convent, trobareu artistes de sòlida trajectòria, així com algunes pràctiques dels alumnes del Convent i Álvaro Muñoz-Ledo (Mapping World Lab) com a professor.

Instal·lació Màpping sobre un dibuix de model
de Raimón Guarro i Nogués, l’octubre de 2015.
“Mapping de veritat” és una aproximació al medi i les eines del vídeo a temps real des de les belles arts clàssiques. Realitzada a l’espai de les capelles, amb motiu del SEM-ART AV, al 15è aniversari de l’Associació Cultural Telenoika.

“Vollum” mapejat al sostre de les Capelles, de Diego Rampelini, el novembre de 2019.
Instal·lació realitzada a la V edició de Recorreguts Sonors. Un experiment de traducció visual i sonor a partir de la peculiaritat arquitectònica del Convent de Sant Agustí.

Viatge musical pel Mèxic ancestral amb mapping il·lustrat
el maig de 2019.
“Querenda Angapeti : El aliento infinito del sol” Música de Tente en el Aire, Octavio Beltran i Camerata Internacional de Barcelona amb visuals d’Álvaro Muñoz-Ledo sobre il·lustracions de Mariona Cabassa. El vídeo inclou imatges del directe i postproducció.

Projectes realitzats per alumnes dels tallers del Convent

Mapping al Claustre del Convent el 2017.

També podeu veure el treball al Claustre del Convent per a la XI Mostra Sonora i Visual el juny de 2018 en aquest enllaç (vídeo de Webvideopro).

Violoncel i Mapping dels alumnes del taller de Mapping World Lab amb el violoncel·lista Ivan Lorenzana el gener de 2019.

Fotografia de portada : Vollum de Diego Rampelini per Cristina Claramunt

×