[Concerts] Cabeza de Topo #15 de 4’33” amb Superelvis i Macromassa

3 de maig a les 20h
Sala Noble
Entrada oberta

El col·lectiu 4’33” Café va començar el 2013 com un projecte cultural dedicat a fer conèixer músiques noves i creatives de tot arreu. Al convent, hem tingut la sort de ser els amfitrions d’algunes d’aquestes trobades  musicals els últims anys, on sempre passen coses molt especials. La pròxima, el 3 de maig a les 20h, serà el Cabeza de Topo #15 de 4’33”, amb les actuacions de Superelvis i Macromassa.

Macromassa
Format a Salinas del Manzano l’any 1976 per Víctor Nubla (28 de juliol de 1956 – 31 de març de 2020) i Juan Crek, continua avui amb la participació de Tina Valent (des de 2021) i Juan Crek.  Amb un ric patrimoni creatiu, el grup s’ha distingit per la seva capacitat de fusionar la música amb el teatre, el disseny, les arts visuals i la literatura, creant un univers únic que s’ha descrit com una nebulosa en expansió, anomenada com a “Submundo Pérez”.
Han explorat des de la música simfònica fins a la improvisació lliure, situant-se en una intersecció poc comuna entre la música culta contemporània i l’experimentació popular.
Macromassa ens oferirà un concert únic on Tina Valent i Juan Crek, armats de loops,  seqüenciadors i altres instruments, interpretaran peces del seu últim àlbum ‘Tin Rol va a Volar’, així com temes inèdits produïts entre 2023 i 2024. 

El Retorn de Superelvis
Després d’un silenci de 25 anys, la banda icònica de Barcelona, Superelvis, ha tornat amb l’essència que els va fer singulars en l’escena musical. Fundada el 1986 per Anki Toner, Meteo Giràldez i Raimon Aymerich, i amb l’entrada d’Alfredo Costa Monteiro el 1995, amb 10 discos i diversos cassettes editats, van deixar una empremta inesborrable fins al seu parèntesi a l’inici del nou mil·lenni. 
Des de 2020, Superelvis ha estat preparant un retorn, amb una nova cançó llançada el 2022 i algunes aparicions selectes a la tardor de 2023, la banda s’alça amb nous concerts i un àlbum en camí després de l’estiu. Superelvis, amb la formació clàssica d’
Anki Toner, Meteo Giràldez i Raimon Aymerich, s’endinsa en una nova era, convidant els aficionats a un viatge musical que continua definint i enriquint l’escena cultural de Catalunya i més enllà.

×