Telenoika 15 anys – SEM-ART AV

Telenoika 15 anys –  SEM-ART AV

Dissabte 17 d’octubre de 17h a 22h

Taula rodona, Live Musical + Vjing i instal·lacions

kashbah

Foto: Kashba en directe. La Mostra Sonora i Visual 2010

Telenoika neix l’any 2000 per donar a conèixer al públic en general, els avenços que s’estaven produint en creació audiovisual amb noves tecnologies digitals domèstiques. En aquests 15 anys han estat partícips de la creació de l’escena Vjing i del Live Av, així com testimonis privilegiats de com l’escena nacional s’ha sofisticat i diversificat i de com els Vjs i els artistes visuals a temps real han sabut buscar nous espais expositius per desenvolupar el seu treball.

Tot celebrant els 15 anys de l’associació, el SEM-ART AV pretén reflexionar sobre les diferents manifestacions que podem trobar dins d’aquest camp de creació contemporània, des d’una perspectiva històrica que ens ajudi a comprendre el context i evolució d’aquestes disciplines artístiques mitjançant diverses accions i instal·lacions durant el dissabte 17 d’octubre.

18.00-18.45 – Sala Calidoscopi

Presentació i taula rodona amb Vjspain, Xavier Gibert Off : TV (telenoika.net), Juanjo Fernandez de  Gnomalab i Fausto de SlideMedia.

19:00 – 22: 00h – Sala Noble – Live Musical + Vjing :
19: 00-19: 45 Live REPRESENTA Corisco// Vj Electroiman
20: 00-20: 45 Live Kashba + VJ Kataklops // Neokinok (Dani Miracle)
21: 00-21: 45 Live AV-DiscontinuMusik Komite

Capelles del Convent  : Instal·lacions

Alba G Corral. Peça de creació abstracta realitzada amb eines de “codi creatiu”.

“Mapping de veritat” per Raimon Guarro. Una aproximació al medi i les eines del vídeo a temps real des de les belles arts clàssiques.

La llum de les idees: La dona per Babi RodriguezL’exposició mostra la vinculacions de la dona amb les noves tecnologies: com a eina creativa; però alhora reflectint com afecta el progrés en la pròpia essència femenina.

MÉS INFO AQUÍ

telenoika

×