Música, Creació Audiovisual i Digital

La creació audiovisual, l’experimentació sonora i la innovació digital són els continguts que defineixen bona part de l’especialització del C.C. Convent de Sant Agustí.

A través d’una programació estable s’ofereix un espai de difusió de projectes artístics que treballen la creació audiovisual i de la cerca de nous llenguatges d’expressió artística. La programació s’articula a partir de diferents formats: directes audiovisuals, escèniques, dansa, instal·lacions artístiques, projectes expositius o performances interactives, entre d’altres, on el diàleg amb les visuals està gairebé sempre present.  

Una llarga trajectòria defineix la relació del C.C. Convent de Sant Agustí amb l’àmbit sonor i visual. Concretament des dels inicis del centre el 1999, projectes com la Mostra Sonora i Visual o Recorreguts Sonors: Accions i mutacions sonores han reflectit i acompanyat el desenvolupament de diferents llenguatges creatius i d’investigació al voltant de l’univers sonor i visual al llarg d’aquests anys. En els darrers temps les eines digitals i tecnològiques estan més presents i properes per estar al servei del desenvolupament de projectes d’innovació social.

En l’àmbit de la creació audiovisual i digital també s’ofereix una formació especialitzada al llarg de l’any. Aquests tallers apropen els recursos i les eines necessàries per a poder realitzar projectes vinculats a la creació audiovisual. En aquest sentit, en els últims anys s’ha desenvolupat MakerConvent, un espai de fabricació digital i que funciona com a punt de trobada entre la innovació digital i l’àmbit social, a partir de potenciar l’educació i la creativitat.

Mostra Sonora i Visual | Recorreguts Sonors | MakerConvent


Si vols presentar-nos la teva proposta artística pots emplenar el formulari que trobaràs sota aquest text. Si ho consideres, tota la documentació complementària (dossier, videos, etc) ens la pots fer arribar a aquest correu electrònic: programacio[@]conventagusti.com