A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Cessió d’Espais

El Convent de Sant Agustí ofereix els espais i les infraestructures de què disposa per donar sortida a les diferents activitats que vulguis fer, com seminaris, cursos, esdeveniments culturals, ja siguin propostes individuals o col·lectives, d’associacions o de grups, donant prioritat a aquelles propostes i peticions que provenen del mateix barri.

Normativa de cessió d’espai : Format PDF Normativa 2021

Formulari de cessió d’espais : Format PDF Formulari_2022

Preus Públics Cessió d’Espais : Format PDF Cessió espais 2022

Sala Calidoscopi

La sala Calidoscopi té una capacitat de 100 persones aproximadament. Amb una forma rectangular, aquesta sala es pot dividir en 4 espais independents mitjançant unes parets mòbils que permeten efectuar més d’un acte simultàniament. L’espai 1, a més, disposa d’un projector i una pantalla.

Sala Noble

La sala Noble és un espai central del centre. Amb una forma rectangular de 13 x 7,5 m aproximadament, aquesta sala polivalent pot acollir diversos projectes i activitats de diversos formats, com poden ser concerts, obres de teatre, conferències, projeccions, etc.

Sala d’actes

La sala d’actes del centre permet la realització de trobades, conferències o bé projeccions per a una capacitat aproximada de 70 – 80 persones.

Claustre del Convent de Sant Agustí

Pati exterior descobert de 600 m2.

Galeria d’imatges dels espais en aquest enllaç