Recorreguts Sonors

Accions i Mutacions Sonores

Del 22 al 26 de novembre de 2022

Instal·lacions artístiques, Directes Audiovisuals i més….

Activitats Obertes i Gratuïtes

Edició 2022

Del 22 al 26 de novembre del 2022 el C. C. Convent de Sant Agustí celebra la sisena edició del cicle Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores.

Estem en camí de superar la virtualitat distòpica de la pandèmia, han estat dos anys molt llargs que ens han fet reflexionar molt sobre com afrontem les relacions amb tothom des del Centre Cívic Convent de Sant Agustí.

Altres espais i persones com nosaltres ja han fet aquesta reflexió i com apuntaven unes amigues de Sevilla, “La cibercultura ha produït un canvi tecnosocial lligat a transformacions en la sensibilitat, la ritualitat, les relacions socials i les institucions i organitzacions polítiques i culturals. Es perceben noves maneres de sentir, olorar, tocar i veure.

Estem davant de les microinteraccions socials de la vida quotidiana. Els processos d’aprenentatge s’expandeixen a través del vincle que existeix entre la nostra memòria cultural i uns sabers socials compartits que es reprodueixen a les pràctiques diàries, creem relacions socials i cultura. I això ens porta a pensar sobre les cures, les cures en temps de pandèmia; les cures depenent del context (no hi ha una recepta universal per a les cures); les cures son difícils d’identificar (la feina relacionada amb les cures s’ha atribuït tradicionalment a les dones); les cures son transversals a la societat (les cures són a tot arreu perquè és un tema transversa); les cures són un assumpte polític; repensar l’equilibri de les cures entre totes; el cos recorda; les cures són virals; la importància de les regles (en algun moment ens haurem de preguntar si necessitem regles formals i clares que estructurin el que abans era invisible); les cures requereixen estratègies en múltiples nivells (les cures són un camp d’experimentació, un camp per provar possibles solucions, descartar les que no funcionen i ser creatives pel que fa a les solucions que trobem).

És per tot això que Recorreguts Sonors 2022 vol aportar la creació d’un espai que ajudi a les cures a ser un element present en les nostres vides. I què millor fent-ho des del que sabem? Mitjançant la música, els audiovisuals, les instal·lacions interactives, l’aprenentatge, el gaudi, el compartir.

En aquesta edició obrim convocatòria de projectes artístics interactius que ocuparan l’espai de les capelles del Convent. El Convent aposta per una ajuda a la formació i la producció dels artistes.

Descarregat la convocatòria en PDF amb informació ampliada.

Tancament de la convocatòria: 15 d’octubre de 2022 a les 23:59h.
Anunci de projectes seleccionats: 17 d’octubre de 2022.
Reunió dels projectes seleccionats: 18 d’octubre de 2022 a les 19:30h.
Desenvolupament dels projectes (taller/residència): 7 de novembre al 18 de novembre de 2022

Període d’exposició:
Darrer dia i hora de muntatge 21 de novembre a les 18:00h.;
Inauguració de l’exposició el 22 de novembre a les 19:30h.;
Exposició del 22 al 26 de novembre de 2022.

Per a qualsevol dubte relacionat amb aquestes bases escriure a maker@conventagusti.com


Edició 2019


Del 19 al 23 de novembre el C. C. Convent de Sant Agustí celebra la cinquena edició del cicle Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores.
Un any més amb treballs artístics que donen una perspectiva àmplia i contemporània de la creació sonora, local i internacional.


Anteriors edicions