Exposicions

Convocatoria Exposicions al Convent de Sant Agustí per l’any 2022

El Centre Cívic Convent de Sant Agustí en la seva línia de treball de suport a la creació emergent del territori obre la Convocatòria per a les Exposicions de l’any 2022. 

Aquesta convocatòria s’obre el 22 de setembre de 2021 i acaba el 15 de novembre de 2021. Abans del dia 1 de desembre, es comunicarà les obres seleccionades.

Els projectes artístics s’exposaran a la Sala Hall de la Plaça de l’Acadèmia durant l’any 2022, a partir de gener. Es seleccionaran 8 propostes.

Les artistes i col·lectius comptaran amb el suport del Centre Cívic per a la difusió i els materials d’estructura per penjar l’obra.

El periode d’exposició serà d’un mes incloent muntatge i desmuntatge.

Caldrà omplir el formulari següent i afegir en un mail a dinamitzacio(@)conventagusti.com les imatges i/o dossiers que es vulguin afegir de la proposta.

La presentació de la proposta pressuposa l’acceptació d’aquestes indicacions i la seva lectura.

Selecció

Proposem la següent línia temàtica per aquest any 2022:

L’espai públic s’ha tornat molt important en els darrers dos anys. Reivindicar l’espai públic, la diversitat d’usos que pot acollir o el seu caràcter polifacètic, intens i plural és una manera idònia de tornar a fer-lo nostre. Inmersos com estem en la crisi sanitària i social, oferim aquest espai per que artistes puguin expressar-se. La idea és oferir un espai perquè puguem reflexionar al voltant de la nostra realitat. 

Formats

Els formats que es podràn acceptar son els següents:

– Art contemporàni – Arts visuals i plàstiques. (pintura, escultura, instal·lació).

– Fotografía – Documental social.

Formulari a omplir amb la proposta.

Pots veure l’històric d’exposicions realitzades aquí.