[Concert audiovisual] Peter Forest i Ciro Berenguer presenten BRUMA

26 d’abril a les 20 h
Sala Noble
obert

Bruma” és una pel·lícula experimental que navega per l’espai on la naturalesa i la tecnologia s’entrellacen, oferint una profunda reflexió sobre la seva influència recíproca a través de la intel·ligència artificial. Aquest projecte, fruit de la col·laboració entre el creatiu audiovisual Peter Forest i el músic i compositor Ciro Berenguer, ens convida a un viatge captivador a través de paisatges transfigurats. Aquí, els colors, els sons i la nostra percepció del temps convergeixen en una dansa onírica que difumina les fronteres entre el somni i la realitat, així com entre el món digital i el natural.

La versió en directe de “Bruma” es revela com una experiència immersiva que fusiona música en viu, destacant les gravacions de camp processades, visuals elaborats mitjançant tècniques de darrera generació. A través d’aquesta obra, Peter Forest i Ciro Berenguer teixeixen un diàleg entre el paisatge en constant canvi i l’espectador, on cada element visual i sonor actua com a pont cap a una reflexió més profunda sobre el món que ens envolta. Ens demostren com la tecnologia pot transcendir el seu paper com a eina de creació per convertir-se en un vehicle d’exploració i connexió amb el nostre entorn.

Peter Forest: Creatiu audiovisual i dissenyador multimèdia amb seu a Barcelona, fundador de Peter Forest Studio. Amb més d’una dècada d’experiència en fotografia, art visual, producció de vídeo i disseny de comunicació, Peter explora la interacció amb el món natural com a font d’inspiració i reflexió.

Ciro Berenguer: Compositor i guitarrista resident a Barcelona, interessat en l’ús de la tecnologia com a mitjà d’expressió artística. Ha publicat diversos àlbums en solitari i col·laborat en projectes de música acústica experimental i art sonor, explorant noves possibilitats sonores amb la seva música.


×