[Xerrada] OpenForFuture: Hacktivisme climàtic a Enfocats 2024

Dijous 9 de maig a les 18 h
Activitat oberta i Gratuïta

Aquesta activitat està dins la programació de l’Enfocats 2024, del CC Pati Llimona, que organitza la 14a Edició posant el focus en un tema urgent i que ens afecta directament a tots i totes: LA CRISI AMBIENTAL.

Enfrontar-se a la crisi climàtica en el món digital

Com a activistes, ens veiem obligats a utilitzar plataformes digitals de comunicació massiva (Instagram, YouTube, TikTok…). Et qüestiones sobre el seu impacte social, econòmic, energètic, cognitiu? Saps què passa quan un algorisme decideix bloquejar el teu compte? Has sentit a parlar del Fedivers, una xarxa de plataformes lliures amb milions d’usuaris i usuàries, i que no està a la venda?
En aquesta xerrada, descobriràs quines eines digitals estan alimentant la crisi climàtica i quines són les aliades perfectes per construir una economia ecològica.

OpenForFuture
El nostre enfocament de l’activisme és holístic, col·laboratiu i digital. El nostre món físic està profundament connectat amb el digital, fins al punt que diversos fets ens van portar a creure que actuar a l’espai digital és la forma més eficient i escalable de crear el canvi que necessitem per avançar cap a una cultura regenerativa.

https://mastodon.social/@openforfuture×