[Cinema Expandit] Paisajes Elementales de Natalia Barraza

20 d’abril a les 20 h
Paisajes Elementales de Natalia Barraza, amb Octavi Brull i Tomás Novoa
Sala Noble
Entrada Oberta

Paisajes Elementales, és una peça transdisciplinària que mitjançant la manipulació de la imatge i el so en directe, emet diferents estímuls i atmosferes. L’obra treballa a partir de les emocions i explora els paisatges que simbòlicament se li associen, oferint una experiència rica i polièdrica que desafia els límits del que habitualment esperem del cinema.

A través del diàleg entre dispositius digitals i analògics genera paisatges visuals i sonors, creant una narrativa que oscil·la entre el món intern i el paisatge extern creant un espai on els espectadors poden submergir-se completament, sent part activa de l’experiència. Paisajes Elementales ofereix un viatge audiovisual que transita per la frontera entre l’art i la filosofia, posant de manifest la potència del cinema expandit.

Natalia Barraza és una creadora i investigadora escènica graduada en direcció i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. És professora de posada en escena i tecnologia aplicada a les arts escèniques. Amb una profunda vinculació al teatre des de la infància, desenvolupa un llenguatge artístic multidisciplinari explorant teatre visual, escriptura i instal·lació. Dirigeix projectes escènics innovadors i treballa amb diverses companyies a Europa i Llatinoamèrica, destacant-se per la seva contribució a noves dramatúrgies i la poesia visual.

Aquest projecte, encara en procés de creació, ha format part de les residències Spectral a Crater-Lab/Hangar, la residència audiovisual al C.C. La Bonne i ha rebut el suport de les beques de recerca de la Generalitat 2023.

×