Creació, tecnologia i maker al febrer i març

Encara que el trimestre d’hivern ja ha començat i moltes propostes estan en marxa, hi ha molts tallers oberts.

En la creació contemporània utilitzem moltes eines combinades per a arribar als nostres objectius. Al Convent trobaràs un itinerari de recursos tècnics i teòrics pensats per a completar un ventall molt ampli de necessitats creatives.

La creació audiovisual és un dels plats forts de la programació. Tallers i monogràfics impartits per artistes i tècnics en actiu, que et compartiran els seus mètodes de treball i amb els que ben segur descobriràs altres visions i maneres d’aprendre.

Al laboratori digital del Convent trobaràs propostes de màrqueting digital i com treballar continguts a les xarxes socials.

Ableton Live Marc Pitarch

Eines i tècniques per a la creació sonora, tallers bàsics i avançats:

Descobreix la producció o la teoria musical per a creació electrònica, aprofundeix en la producció musical o en l’Ableton Live  i descobreix els trucs de la masterització amb Cristóbal Saavedra (Equipo).

Coneix les eines i aplicacions que et permeten treballar l’expressió sonora i la seva interacció amb el mitja físic amb Carlos Martorell d’Ensemble Topogràfic.

Endinsa’t en la creació sonora amb sintetitzadors modulars (físics i virtuals) amb Javier Salthu.

Propostes “Maker Sonor i Visual” amb  MakerConvent, més enllà de les eines informàtiques:

Aprofundeix en el disseny sonor amb Arduino i Pure Data, amb Gabriel Millan (La Justa Entropía, Etermortífera).

Si t’agrada el “circuit bending” i l’artesania electrònica,  pots construir instruments “Frankenstein” amb Santiago Doljanin i Albert Tarrats (Butifarra Mate) o fins i tot fer un Theremin amb Famliar DiY (Lina Bautista, Patricia Usero, Manu Retamero).

Indesign amb Bea Reguant

Creació audiovisual : imatges fixes i en moviment.

Tallers “Fons d’armari” que sempre pots necessitar, tant si ets artista i vols construir els teus materials de promoció, com si vols retocar les teves fotos de les vacances.

Aprèn l’ABC de l’editor d’imatges vectorials Illustrator amb Bea Reguant o descobreix Photoshop amb Xarlene Visuals.

Vj’s a escena!
Endinsa’t en l’univers de la mescla d’imatges en directe amb Xarlene Visuals. Pots fer-ho amb Resolume Avenue o VDMX.

Maker per tothom
No cal tenir coneixements per a descobrir el món maker, t’ho posem molt fàcil!

Endinsa’t al món maker amb propostes senzilles i d’iniciació. Per a conèixer la impressió 3D i diverses eines de construcció i prototipatge, o introduir-te a l’Arduino. També pots aprendre electricitat bàsica i reciclatge al taller de làmpares.

Als tallers de MakerEnFamlia, programació i electrònica per a grans i petits amb Arduino4S i MakeyMakey.

MakerConvent 3D Print

Laboratori digital

Des de Community Manager, passant per facebook i twitter. Eines i recursos per a dinamitzar i generar continguts de qualitat a les xarxes.

conventagusti.com/tallers

×