Community Manager

|

logo inscriute3

Dijous de 19 a 20:30h

Del 4 de maig al 8 de juny

Professora: Carolina Gaona

Preu: 36,92€

De twitter a facebook passant per moltes de les eines de gestió.

carolina gaona estrategia

-Estratègies senzilles per conèixer les últimes tendències en comunicació 2.0 i l’apropiació de mètodes efectius de comunicar a internet.

-Creació de continguts en format digital: infografíes, fotografíes, aprofitament de bancs de imatges gratuïtes i amb drets, disseny de cartells, targetes y elements de disseny gràfic.

-Eines 2.0 per optimitzar resulatdos: eines per monitoritzar, gestió de plataformes, analítica i mètriques, publicar continguts de manera automàtica.

-Com integrar recursos online per potenciar la comunicació: Facebook y  Twitter, com fer la gestió, la programació, l’ instal · lació d’aplicacions i la personalització de cada canal. (La idea és aprendre a personalitzar cada canal, automatitzar i aprendre a vincular-lo a diferents plataformes que potenciïn el seu abast).

A qui va dirigit: Persones encarregades de desenvolupar la comunicació digital  o que col·laboren en aquestes tasques dins de l’empresa. La formació està orientada a explicar com funcionen els entorns digitals en l’àmbit de la comunicació i com dissenyar un pla eficient de comunicació en Internet.

sonaratv.wordpress.com

36,92€ Buy Filed in: Laboratori digital, Mes
×

Comments are closed.