Tècniques avançades de Producció Musical

Dimecres de 19 a 21h

Del 28 de febrer al 28 de març

Professor: Cristobal Saavedra

Preu:  54,45€

Es recomana portar portàti i USB o disc dur. No és necessari portar ordinador.

En el curs de “Tècniques Avançades de Producció Musical” coneixerem i aplicarem una bateria d’eines i processos que ampliaran les nostres possibilitats d’enfrontar reeixidament nostres noves produccions.

El camí de la producció musical ens ofereix dia a dia canvis de perspectives. A mesura que anem agafant experiència, els nostres paradigmes comencen a trontollar, no només pels avanços tecnològics i les modes sinó que també per l’assimilació de noves maneres d’enfrontar els problemes; solucions que apareixen de l’experimentació i l’atzar; adquisició de nous coneixements, l’intercanvi amb altres col·legues i les possibilitats que s’obren pel fet de conèixer i dominar els processos tècnics/creatius. Un camí que lluny de ser lineal, posa a prova tot el temps la nostra creativitat i manera de relacionar els nostres coneixements.

Organizació i preparació del material per a una mescla professional: Medició i anàlisis; eines avançades; tipologies d’equalització i compressió; utilització de la distorsió harmònica, processadors en el bus master i secrets per a portar a terme les teves produccions a un altre nivell.

Dirigit a persones que hagin assistit al curs de producció musical o que ja estiguin produint i vulguin ampliar els seus coneixements i millorar els seus resultats.

www.equipoweb.de

×