Construcció d’instruments electrònics : theremin

Dissabte 17 de març de 10:30 a 13:30h

Professorat:  Familiar DIY

Preu: 12:31€

Material extra: 50€

Construirem una versió senzilla del popular instrument electrònic que es toca sense tocar-ho; d’una sola antena, amb una circuiteria bastant senzilla, llest per a ser muntat en molt poc temps.
No servirà per tocar una fuga de Bach, però és perfecte per produir sons ci-fi, psicodèlics o integrar-ho en sets musicals de tot tipus.

Familiar DIY és un col·lectiu artístic centrat en la construcció d’aparells sonors, modificació de circuits i la retro informàtica amb finalitats creatives. Impulsa l’ús de tecnologies i eines de desenvolupament cultural de lliure circulació, compartint la informació sense cap dret reservat ni llicència.

Lina Bautista
Va estudiar composició musical i creació sonora a Bogotà, Colòmbia. A Barcelona va estudiar composició musical i tecnologies contemporànies, Creació d’Instruments Musicals Interactius a la universitat Pompeu Fabra i Art Sonor. Actualment és mestra a la Universitat de Barcelona i SAE Institute i és regidora tècnica en l’Estruch. És membre de Sons de Barcelona i de l’Orquestra del Caos.

Patricia Usero
AKA Puntalaberinto és una artista audiovisual autodidacta.
Ha treballat il·lustrant llibres educatius infantils, en l’organització i producció de festivals, col·laborat en la realització de curtmetratges, impartit tallers plàstics i de fabricació de dispositius electrònics. Des de 2007 el seu treball comença a girar al voltant del so i comença a introduir-se al món de l’electrònica per dissenyar i construir els seus propis instruments.

Manu Retamero
Enginyer tècnic de formació i creador analògic/digital de vocació.
Des de 2006 viu i treballa a Barcelona, on col·labora amb el col·lectius de música 8-bit: Lowtoy. És membre fundador del col·lectiu Familiar DIY. Actualment fa part de l’equip de Befaco sintetitzadors modulars.

famfest.info

Mira el vídeo del taller de Theremin de #Tardor al Convent!

Theremin en el convent de Sant Agustí

Un resumen del taller del sábado pasado en el CC Convent de Sant Agustí

Publicado por Familiar en Lunes, 20 de noviembre de 2017

famfest.info

×