30 de juny : Audició a la Biblioteca i concert d’Esperit!

El el marc del Cicle : Zero3 Altaveu d’Accions Culturals 

30 de juny

Audició El fascinant món del Blues

De 19 a 20.30h

Blues. Música negra a l’Amèrica Blanca. A càrrec de Diego Armando DJ

Lloc: Biblioteca Francesca Bonnemaison

En aquesta primera audició ens endinsarem als orígens del Blues i a les primeres representacions musicals afroamericanes. Des del Ministrels Shows a les Barrelhouses, de Bessie Smith a Ray Charles amb parada i fonda a New Orleans, i explicant el context en què van néixer i la seva relació amb el post-esclavisme i la segregació racial i de classe.

Concert al Claustre del Convent

21h : ESPERIT!

Després de solcar mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, ara Mau Boada presenta el seu projecte més personal, Esperit! Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ. Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en una vintena llarga de discos. Es fa present en l’undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que a Sant Celoni o a l’Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ.

Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi. Un multiinstrumentista il·luminat i somrient. Una música que neix lliure i flueix lliure.

www.bankrobber.net/es/esperit

×