[Exposició] La pandèmia afecta a tothom de César Algora

Del 3 al 31 de maig al Hall de Plaça Acadèmia
Inauguració 9 de maig a les 18.30 h

Durant la pandèmia, el confinament va afectar profundament els veïns de Ciutat Vella, especialment els més vulnerables. Aquesta exposició captura els efectes devastadors que la Covid-19 va tenir sobre els sectors més desfavorits, inclòs el dramàtic augment de persones “sense sostre”. Amb els carrers i contenidors buits, i sense ningú a qui demanar ajuda, la crisi va accentuar una emergència humanitària ja present.

La mostra presenta una sèrie d’imatges potents que documenten aquest període, destacant la iniciativa de les “Xarxes de Suport Mutu”. Aquestes xarxes, formades per veïns solidaris, van emergir com un far d’esperança, proporcionant suport bàsic a qui ho necessitava davant la mancança d’assistència adequada per part de l’administració.

A través de les seves fotografies, l’exposició ret homenatge a l’esforç col·lectiu i la solidaritat ciutadana que va sorgir durant aquests temps difícils, mostrant la cruesa de la realitat però també la capacitat de la comunitat per organitzar-se i ajudar-se mútuament en moments de crisi.

+Info

Categoria: Exposicions
×