Zero3 2021

El C.C. Convent de Sant Agustí i la Biblioteca Francesca Bonnemaison us presentem una nova edició del Zero3, Altaveu d’Accions Culturals, un cicle amb diverses propostes artístiques i culturals pel barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

En l’edició d’enguany, emprendrem un viatge a través de l’epistolari de Margarida Xirgu de la mà de l’actriu Àngels Bassas, acompanyada al violoncel d’Esther Vila i gaudirem de la dansa contemporània amb el Ball de les cireres, una peça que escenifica el món novel·lístic de l’escriptora feminista i antifranquista Montserrat Roig.

Alba Asensi, Dario Tamayo i Alejandro Mateo interpretaran una petita selecció d’obres creades per dones compositores en el Concert de Música Antiga Flor d’Asfalt, dedicat a totes les dones compositores del passat que van aconseguir créixer dins d’una societat que s’esforçava per silenciar i impossibilitar el seu desenvolupament intel·lectual.

Viurem un recital dels 4 dels millors slammers de l’escena actual: Olza Olzeta, Salva Soler, Isa García i Dani Orviz, i al final de l’actuació, podràs participar-hi amb el micro obert.

Als vespres al Claustre, ens endinsarem per les arrels els pobles que travessaren el Sàhara Occidental, escoltant el jazz magnetitzant i hipnòtic del quartet Gnawa Collective, i gaudirem de la força del directe del soul amb Clarence Milton Bekker, que ens arribarà a l’ànima amb la seva veu, un parell de bons d’acords i una història per explicar. 

Podeu descobrir el programa complet aquí

conventagusti.com/zero3-altaveu-accions-culturals

Categoria: Zero3
×