Tupper_3

Comencem el 2017 amb Tupper_3, la tercera edició d’aquesta trobada al voltant de la música electrònica i l’art digital que es celebra del 12 al 14 de gener, i que organitza l’Associació Cultural DEDO i l’Ableton User Group de BCN. Directes musicals, workshops, masterclass, presentacions, sessions d’escolta, taules rodones i documentals, conformen aquest Tupper_3 que es celebra al Convent de Sant Agustí i a altres espais de la ciutat, com ara Hangar.

Dijous 12 a partir de les 20h compartiran escenari per donar la benvinguda a aquesta tercera edició els samplers i les gravacions més experimentals de Señora  i l’afterpunk, el shynt pop i el dark de tota una referència dels anys 80 com és Javier Maculet l’alies de Concomitance. Divendres 13 es presentarà el documental Trapcelona  que ens apropa a la realitat de la música Trap amb artistes com P.A.W.N. Gang, Bad Gyal o Evan Malakay, i professionals com Dj2D2, Antònia Folguera, Frankie Pizá, Marta Salicrú, Arnau Gifreu o Albert Domènech. Alguns dels quals  participaran a la posterior taula rodona que es realitzarà.

També hi haurà dues formacions: una master class de producció amb modulars i Ableton amb l’Edu Tarradas aka Clip, i una altra enfocada a la composició de bandes sonores, les tendències i noves formes de treballar, a càrrec d’ Anna Mastrolitto de LiveSoundtracks  i de Jesús Díaz de Making Music in Silence. Reserva la teva plaça aquí.

Tres dies amb més de 28 propostes al voltat de la música electrònica i l’art digital que us podeu agendar tot consultant la programació a:

www.tupperbarcelona.com

@DeDOBarcelona 

@dedobarcelona

×