Tsonami 2014

9Mostra_Conventagusti_dijous 5 de juny (8)

 

Aquest dies s’està celebrant a Valparaíso, Xile, el Festival Tsonami, un projecte de referència en l’àmbit de l’art sonor, que vàrem conèixer d’aprop a la darrera Mostra Sonora i Visual amb una instal·lació de peces radials experimentals generades en el context del festival per diversos artistes.

De l’1 al 7 desembre 2014 a Valparaíso, i del 9 al 11 a Santiago, es realitza la vuitena versió del Festival Tsonami, un espai consolidat al voltant de la difusió nacional i internacional de l’art sonor. La programació contempla concerts, seminaris, accions sonores, performances, tallers, instal·lacions i xerrades amb les propostes de prop de 40 artistes convidats.

 

tsonami instalacions

(Foto: instal·lació a Plaza de las Máquinas : Pablo Saavedra, Pablo Suazo i Gabriel Holzapfel)

La programació de l’edició 2014 de Tsonami inclou un ventall de propostes molt variades amb un apartat de workshops força interessant, tanmateix conferències o presentacions al voltant de aquestes temàtiques creatives. Artistes de diverses procedències tenen cita a Tsonami, on trobarem els projecte de Francisco Lopez o Merche Blasco, que arriben des de l’Estat Espanyol.

Dins d’aqueta programació ecléctica i plena de curiositat, trobem la “Muestra colectiva Geografías Audibles”, que recomanem especialment. Un Seguit de tres instal·lacions que es podràn visitar al Parque Cultural de Valparaíso (PCdV) . “Geografies audibles” va ser el concepte que es va treballar durant l’any per aquesta nova versió de Tsonami, potenciant la producció, creació i investigació a través de residències i obres.

 

Talleres_header

Més informació:

tsonami.cl

×

Post a Comment