Tensar el Fil – Edu Comelles EN RESiDÈNCiA a l’Institut Pau Claris

Divendres 15 de maig a les 19h 

Tensar el Fil : Instal·lació sonora de creació col·lectiva dins del projecte EnResidència


Podem fer composicions sonores sense que siguin musicals?  Llegir partitures visuals? O fer del gimnàs de l’escola una bateria?

Efectivament podem fer tot això i encara descobrir moltíssimes coses més. Les alumnes de l’Institut Pau Claris ho saben molt bé. Durant aquest curs l’Edu ha estat descobrint-los tots els secrets del so.

El procés l’han anat recollint en un blog que podeu consultar aquí.

Edu Comelles ha presentat al Convent diversos projectes però aquest ens fa especial il·lusió, per molts motius, però especialmente perquè ha sigut un procès de descoberta i construcció col·lectiva que han fet els joves de l’IES Pau Claris.

Tot i que l’univers sonor és infinit aquesta experiència tindrà una primera data de clausura i serà el divendres 15 de maig que vindran al Convent per presentar-vos: TENSAR EL FIL, la instal·lació sonora que han creat col·lectivament.

13_03_15-Arpa-6

 

 

Del primer dia de classe la Meylin deia:

…va ser una mica estrany, sabíem que venia un artista i que es deia Edu, que venia de València i que treballava amb el so. La classe de dues hores ens va passar volant perquè el que explicava era molt interessant. Ens va ensenyar diversos vídeos on la gent feia música amb els elements que hi havia en una cuina o en un bany o en un menjador.

Per saber tot el què han fet, han après i què en pensen l’últim dia d’aquest màgic i sonor viatge haureu d’apropar-vos al Convent.

Aquesta iniciativa forma part del projecte EnResidència en el que hi participen creadors i creadores que comparteixen un curs escolar a diferents instituts de la ciutat.

Segueix el procés d’aprop al blog del projecte:
blocsenresidencia.bcn.cat/pauclaris1415

×

Post a Comment