Tallers i monogràfics a l’hivern 2022

Tallers a l’hivern

Instal·lat el fred, escalfem les nostres ments i cossos amb noves propostes formatives.

Inscripcions a partir del 20 de desembre!

Nou any i nova temporada de tallers al Convent, amb propostes per estimular-nos, cuidar-nos i activar la nostra creativitat.

Hivern en acció: la calor del moviment
Tècniques variades des d’orient i occident per combatre el fred, generant salut i harmonia:
Butô, Lu Jong, Tog Chöd, dansa contemporània, Pilates i Ioga, consciència i moviment, estiraments i enfortiment del cos o condicionament físic…

Creació sonora i visual : comença o evoluciona el teu projecte
Un ventall molt ampli de tallers al voltant del programari de composició i producció sonora i visual més utilitzats (AbletonLive, LogicPro, Illustrator, Indesign, Touchdesigner, AfterEffects…) i laboratoris de teoria i pràctica creativa (Gravacions des de casa, producció amb instruments electrònics, Bandes sonores, Síntesi Sonora, Música Visual…)
Explorem nou horitzons en l’àmbit de creació de Música Urbana i les tècniques de Sampling o la configuració i muntatge de pedals per a guitarra.

Laboratori i humanitats digitals: del software lliure a la filosofia dels videojocs
Parem un moment per poder aplicar el pensament crític i reflexionem les noves tecnologies i expressions d’aquestes amb xerrades i perspectives alternes.

MakerConvent : construcció i prototipatge
Ens posem mà a l’obra amb MakerConvent, continuem aprofundint en aquest univers amb eines com la impressió 3D, l’ús d’una CNC, l’Arduino i molt més..
Aquest hivern s’afegeix la revolució de Laboratori de Disseny de Jocs, on aprenem a visualitzar i pensar el nostre entorn a través del joc.

MakerEnFamília : art i artesania en família
Entrem en contacte amb les nostres habilitats manuals en família. Activitats en línia amb un vessant STEAM per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Tallers per adolescents i joves: creació en tots els formats!
Franjaconvent ofereix taller gratuït per a iniciar als joves amb activitats com el Lettering, Dansa Urbana, K-POP, creació de Bases de Trap,Rap i Drill o Introducció a la impressió 3D.
Pels joves de 16 a 18 anys, trobareu l’oportunitat de participar en una selecció de tallers de creació sonora i visual com ara videomapping, producció musical i més…

Programa en PDF

Web dels tallers

Categoria: Tallers
×