Tallers i monogràfics a l’hivern 2023

Nou any, noves propostes. De gener a març podreu experimentar amb dansa, moviment, creació sonora i visual, humanitats digitals, propostes per makers i molt més al Convent.

Inscripcions a partir del 2 de gener!

Classe oberta de Butô amb Marlène Jöbstl

Dansa, moviment i benestar per començar l’any amb vitatlitat:
Una varietat de propostes per activar el cos i la ment durant l’hivern, Butô, Lu Jong, Tog Chöd, dansa contemporània, Pilates i Ioga, consciència i moviment, estiraments

LuJong amb Inma Vicente Cuerponauta

Creació audiovisual: Des del codi fins al circuit bending, passant pels laboratoris de creació:
Arriba una temporada carregada de novetats! Trobareu propostes de programari de composició i treball en directe de producció sonora i visual més utilitzats (AbletonLive, LogicPro, Illustrator, Indesign, Touchdesigner, AfterEffects, QLAB…) i laboratoris de teoria i pràctica creativa (Vídeo Instal·lació, Videomapping, Multimèdia en escena , Síntesi Modular, producció amb instruments electrònics, Mescla, Bandes sonores…)

Classe final de Touchdesigner amb Aurora Gasull

Laboratori i humanitats: de la comunicació digital a fins a la filosofia de l’antic Egipte, passant per la fotografia.

Eines digitals per a aplicar a qualsevol disciplina, com la fotografia o la comunicació digital. Una selecció de conferències-taller sobre la història de l’Egipte ens permetran ampliar el nostre univers filosòfic

Preparant la mostra del taller de Mapping amb Tomàs Martí

MakerConvent: Creativitat i fabricació digital a mà i a màquina:
Exploreu l’univers digital amb taller d’impressió 3D i expandiu la vostra creativitat visual amb el taller d’il·lustració i collage.

MakerEnFamília : art i artesania per a tothom!
Entrem en contacte amb les nostres habilitats manuals en família amb els tallers d’Stop Motion, Màscares de carnaval o decoracions de Sant Jordi.

Taller ‘Makerart amb Janka Trojcakova

Tallers per adolescents i joves!
Franjaconvent ofereix tallers per a iniciar als adolescents amb activitats com hip hop, K-POP,  teatre, escacs, manga, il·lustració digital o impressió 3D.
Pels joves de 16 a 18 anys, trobareu una selecció de tallers de creació sonora i visual com ara videomapping, photoshop o autodefensa femenina i molt més…

Activitats amb #FranjaConvent i #MakerConvent

Programa en PDF
Web dels tallers

Categoria: Tallers
×