[Exposició] Paisaje Sonoro: El Born

del 9 de maig al 10 de juny
al hall de la Plaça de l’Acadèmia
de Julio César Palacio (SUN COLOR)

L’artista sonor i músic experimental Julio César Palacio presenta “SoundSCAPES”, una exposició enfocada al barri del Born, que examina la memòria sonora a través de la “visualització” de les gravacions de camp i busca noves formes de presentació dels sons en format expositiu. La peça ha estat creada a través de la interacció directa amb el barri, fent diversos “paseos sonors” per recollir els sons específics del lloc. L’objectiu és promoure un nou acostament i valoració del paisatge sonor, connectant-nos amb el lloc a través del so i els sentiments, i creant consciència i coneixement sobre el lloc.

Podeu descobrir una altra vessant de Sun Color el 13 de maig, a Fabra i Coats (dins la Nit dels Museus) on presentarà la peça ‘Music for Rubber Tape’ amb Almudena Vega.

Julio César Palacio (SUN COLOR) és un artista sonor i visual nascut a Veneçuela i establert a Barcelona, el qual treballa amb el so, el vídeo i les instal·lacions. La seva recerca en el camp del so se centra en l’estudi dels fenòmens acústics, l’ampliació del rang de percepció en la capacitat auditiva humana, la sonorització, el soundwalking, els infrasons i l’anàlisi de paisatges sonors, la bioacústica i la recopilació de dades sonores relacionades amb la conservació ambiental.

Categoria: Exposicions
×