[Exposició] Respira, somia de LJH

Del 7 de març a l’1 d’abril
Al Hall de Pl. Acadèmia

Detall de l'obra escultòrica en metall de Ljh

Respira, Somia s’acosta molt al concepte de cos en format instal·lació, com a suma d’elements geomètrics; triangulars i hexagonals, de petites i grans experiències concretes que, tot i que són independents entre si, construeixen tot un organisme molt més complex.

Un total de 100 peces creades i col·locades de tal manera que van expandint-se de forma minuciosa per un espai concret. Una obra escultòrica on s’invita a escoltar els pensaments que portem dins, no tan sols la veu interior de l’artista, sinó també el del públic que l’observa i la visualitza tot movent-se per l’espai per apreciar el silenci, la duresa, el poder, la força, la fragilitat i la invasió.

Tot allò que l’obra desprèn i que transmet aquest projecte. Creant un efecte-reacció: arribar a construir unes idees i conseqüentment qüestionar-se “el perquè?”

grup d'escultures de ljh

LJH és Julieth Rodríguez Soronellas
Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i per la Universitat d’Opole

El seu treball explora la força del territori natural i mentalment concebut com un camp enèrgic, latent, viu i en moviment constant, a través d’una llengua, en la qual l’escultura és el principal vehicle de les sensacions però també el dibuix. L’interessa l’error com a base fonamental del treball, la idea de preguntar i qüestionar tot el que ens envolta. Una invitació a escoltar aquests pensaments i a expandir-se a l’espai per apreciar el silenci.

juliethrodriguezsoronellas.wordpress.com

Categoria: Exposicions
×