[Exposició] Conexiones: conectando mundos de Alejandro Ontiveros

Hall Plaça de l’Acadèmia
del 4 al 19 de maig
Inauguració 5 de maig a les 19h.

Es tracta d’un projecte expositiu dissenyat expressament per a l’espai del Centre Civic Convent de Sant Agustí. Les obres que composen aquesta exposició participativa poden dividir-se en dos:
d’una banda, i com a peça central de l’exposició “Connectant mans, connectant mons” una obra d’intervenció, on tots els participants aporten la silueta de la seva mà per donar forma a un gran mural col·lectiu.
D’altra banda, obres de menor format pertanyents a la sèrie “Moments (in)conscients” (i basades en una temàtica concreta: la connexió interior amb un mateix), que serviran com a contrast a la primera peça (més centrada en les connexions socials).

Connectant Mans
És un mural participatiu en el qual el públic es converteix en creador actiu de l’obra. Consisteix en una pintura sobre un panell de vidre que separa dos espais: l’espai del públic i l’espai de l’artista. Aquest panell és alhora suport del mural i element connector entre els dos espais.
Els participants col·locaran la mà al vidre i simultàniament, l’artista començarà la pintura a partir de la seva silueta i continuarà de forma concèntrica creant línies que donaran lloc a una gran massa de color blau ultramar. El mural anirà creixent i quedarà complet quan les úniques zones sense pintar siguin les definides per les mans.


Alejandro Ontiveros Robles
alejandroontiverosrobles.com

×