[Exposició] ‘Altres Escenaris Possibles’

Exposició ‘Altres Escenaris Possibles’
Del 4 de maig al 4 de juny
Xerrada d’inauguració 4 de maig a les 19h
Passejada musical pel barri: 3 de juny a les 18.30h (inscripcions aquí)
Hall de pl. Acadèmia

Quin és el darrer concert que has vist al barri? Quants espais prop de casa programen música en viu? Creus que el teu és un barri musicalment actiu? Voldries que ho fos més?

Són preguntes que vol despertar aquesta exposició fotogràfica plantejada com un recorregut pels incomptables espais i col·lectius musicals que creixen en els marges, sota les pedres, a cada barri de la ciutat.
Un projecte del periodista Nando Cruz, comissari de l’exposició i autor de la sèrie de reportatges ‘Otros Escenarios Posibles’ publicats a ‘El Periódico de Catalunya’.

CULT REPORTAJE SECCION NANDO CRUZ OTROS ESCENARIOS POSIBLES LA CANTANTE ARGENTINA MARIANA CARRIZO HACE UN TALLER DE COPLA ANDINA EN EL ESPAI KU FOTO MARTI FRADERA
Mariana Carrizo A l’espai Ku, Foto Marti Fradera

El 4 de maig a les 19h inaugurem l’exposició fotogràfica amb una xerrada participativa, conduïda per Nando Cruz. Ens endinsarem en l’eixam d’iniciatives musicals que coexisteixen a Barcelona, visibilitzant, amb mapes i vídeos, la riquesa i diversitat musical existent a la ciutat, també parlant de diferents espais del barri on hi ha música en viu.

L’exposició Altres Escenaris Possibles és també una oportunitat per sortir de viatge, pel barri, i recórrer tots aquells indrets on hi ha música en viu. Escenaris visibles o discrets, a l’aire lliure o d’interior, amb programació regular o intermitent. Una passejada pels espais que componen el nostre circuit musical de proximitat, conèixer alguns d’aquests escenaris i imaginar-ne d’altres que potser no trigaran a néixer. Serà el divendres 3 de juny, a les 18.30h hores. (inscripcions aquí)

Consulta la web de l’exposició: barcelona.cat/centrescivics/altres-escenaris-possibles/

Categoria: Exposicions
×