VII Dia Mundial de l’Escolta

La Terra no silenciosa
19 de juliol a les 18h

Sala Noble
Cal reserva prèvia a : Inscripcions.conventagusti.com

Arriba la VII edició del dia mundial de l’escolta a Barcelona, de la mà del Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor. Aquest any, reflexionem sobre la idea de “The Unquiet Earth” (la terra no silenciosa).

gràfica de la campanya

El Dia Mundial de l’Escolta (World Listening Day #WLD2021) és un esdeveniment global, a Barcelona, el G.E.E.S prepara una trobada per compartir idees, experiències, dubtes i inquietuds, desenvolupar activitats relacionades amb l’escolta i l’enregistrament dels sons que ens envolten.

El World Listening Project, impulsor de la jornada, ens proposa, de la mà de l’artista Raquel Castro, reflexionar sobre la idea de “The Unquiet Earth” (la terra no silenciosa), més enllà de la capacitat d’escolta de les persones (infrasons, ultrasons..), tenint en compte les energies que recorren la terra (aigua, vents, vibracions geològiques, migracions…), amb noves perspectives i amb nous horitzons emergits en aquest període de confinament i reducció de l’activitat humana general. Una invitació a refer la connexió amb l’entorn i entre els éssers vius que habitem un planeta que no és silenciós i que cal escoltar.
Podeu compartir els vostres enregistraments a la sala d’escolta, mitjançant la convocatòria oberta. Les obres sonaran al convent i també formaran part de la sala d’escolta virtual. Podeu fer-ho enviant un correu electrònic abans del 18 de juliol.

+Info

×