Tallers i monogràfics a la tardor 2020

El darrer trimestre de l’any arriba ple de propostes presencials!
Inscripcions a partir del 14 de setembre!

Arriba setembre carregat de propostes formatives, la seva gran majoria planificades per a trobar-nos al centre, alguna proposta de comunicació digital es realitzarà en el seu territori més adequat, la xarxa.
La gràfica de la campanya és una nova proposta de Júlia Rúbio.

animació de les lletres que formen "tallers a la tardor 2020" al Convent de Sant Agusí

Tardor en Moviment
Pràctiques de tots tipus per acostar-nos a la salut i el benestar, la dansa i ampliar la consciència del nostre cos: Tog Chöd, Butô, Dansa Integrada, AfroFitness, Lu-Jong, Feldenkrais, defensa personal femenina i molt més…

Creació i expressió de tradició japonesa
A l’octubre i novembre podrem gaudir de tres propostes de tècniques tradicionals del Japó com Sumi-e, il·lustració Haikus o l’aquarel·la Gansai.

imma amb la seva espasa al claustre del convent
Imma Vicentre practicant TogChöd al Claustre

Creació sonora i visual: propostes de sempre i estrenes!
Com cada trimestre comptarem amb aplicatius més utilitzats d’aquest àmbit (Ableton Live, Logic, Affter Effects, etc.) i propostes úniques al voltant de la teoria musical, la mescla i la producció d’electrònica o el mapping, que combinen teoria i pràctica.
Novetats a la recta final de l’any!
Amb l’Aurora Gasull descobrirem el software TouchDesigner per mescla d’imatges en directe (vj), també coneixerem el taller de Música visual, una forma de composició oberta a tothom, recomanada especialment per a persones amb diversitat auditiva, Josep Hernández ens acostarà a l’etalonatge amb Davinci Rescolver.

Janira Ches durant la seva actuació al festival Recorreguts Sonors, foto Cristina Claramunt
Janira (Dj Ches) punxant a la Sala Noble

Laboratori i humanitats digitals : història i actualitat per a un món digital
Propostes presencials i en línia que ens ajudaran a conèixer o reflexionar sobre les eines i entorns digitals amb moltes novetats. Creació de continguts per a les xarxes socials, resolució de problemes bàsics amb programari lliure (ubuntu) i una bona selecció de novetats amb les tecnologies XR (Realitat Augmentada, Virtual i Mixta). Amb Josué Coloma podrem aprofundir en la història del hacking o l’internet i pensament crític.

MakerConvent : a mà i a màquina
Pots endinsar-te i aprofundir en aquest món amb eines teòriques i pràctiques, com impressió 3D, arduino o el taller d’instal·lacions artístiques amb irma Marco. 

MakerEnFamília
Petis i grans poden experimentar junts amb els tallers de disseny3D al novembre i desembre.

Joves participant a un taller de StopMotion

Més informació i inscripcions al nostre web:



×