Tallers a l’estiu 2021

Inscripcions a partir del 14 de juny

Amb l’arribada de l’estiu arriben també noves propostes de tallers, presencials i en línia, monogràfics i gratuïts.

Enguany hi podreu trobar activitats relacionades amb la dansa i la recerca del benestar, així com també tallers per a l’adquisició d’eines i reflexió teòrica que us permetin introduir-vos o aprofundir en el món digital de la creació sonora i visual.

Benestar i moviment: diverses propostes on la dansa i el repòs busquen retrobar-nos amb la consciència del nostre propi cos i les seves potencialitats. Les activitats combinen la presencialitat al Claustre i altres espais del centre amb la impartició en línia.

Creació sonora: Cursos relacionats amb la pràctica de la composició musical en directe a través d’Ableton Live, així com també tallers sobre teoria i producció de la música electrònica. Presentem també un taller pràctic sobre la configuració i muntatge de pedals per guitarra a càrrec de Francisco Guisado “Rubio”.

Creació visual: Xarlene Visuals us proposa ensenyar-vos les eines per a desenvolupar els vostres collages digitals amb Photoshop CC i endinsar-vos en l’animació de tipografia amb After Effects.

MakerEnFamília : novetats amb makerART
Activitats amb un vessant STEAM per a nens i nenes de 5 a 8 anys. Dues cites al juliol per a treballar la fotografia i els tints naturals i també l’escultura i les tècniques artesanals.

Tota la informació i inscripcions:
inscripcions.conventagusti.com

Programació en PDF

Categoria: Tallers
×