Nad Spiro presenta L’Important amb visuals d’Aurora Gasull

2 d’abril 20h : Sala Noble del Convent
Gratuït : amb reserva prèvia
Nad Spiro presenta L’Important amb visuals d’Aurora Gasull.

Inscripcions al nostre web a partir del 23 de març
inscripcions.conventagusti.com

Nad Spiro presenta el seu nou disc “l’Important”, una banda sonora a la recerca d’una pel·lícula que per a l’ocasió ha trobat l’aportació visual d’Aurora Gasull.
Després del Soundtrack d’aquesta deriva espacial en la nau L’Important, Spiro interpretarà temes del seu arxiu sonor a manera de cançons oblidades d’una cosmonauta perduda.

nad spiro a la sala noble el 2018
Nad Spiro a la sala noble el 2018 (we are Ninja not Geisha, amb Kamura Obscura)

El seu nou CD inclou un desplegable amb relat i dibuixos de Zane Speer, fotos de Joan Fontcuberta i disseny de Marc Valls. El mastering de Ferran Fages. una tripulació de luxe. Disponible per a la data també en format cassette.

Exploradora sònica d’ampli espectre musical, Rosa Arruti opera des de fa anys en solitari amb el seu projecte Nad Spiro. Còmplice en projectes llegendaris de l’underground barceloní que habita un univers de textures espectrals i ficcions sonores.

Ha publicat la majoria dels seus enregistraments en el prestigiós segell Geometrik Rècords, a més de col·laborar amb segells i artistes internacionals, participant també en exposicions sonores, residències artístiques i transmissions radiofòniques. Arruti és exmembre de Psicópatas del Norte, Tendre Tembles, MohoChemie.

Aurora Gasull és violoncel·lista i artista visual.
Els anys 90 s’inicia l’àmbit visual amb la fotografia, el dibuix i la pintura i es forma en processos digitals i síntesi per ordinador. Després d’uns anys de creació activa, comença l’exploració de la imatge abstracta, primer prenent la música com a tema i més endavant en una col·lecció de peces silents d’animació pura (Sèrie negra) i diverses peces projectades sobre ceràmica o paper (Tondos de llum, Cançons del bosc, entre d’altres).
Els darrers anys la seva obra de cinema experimental ha estat exposada a diversos espais com al Museu d’Art Abstracte de Cuenca, el CCCB o Arts Santa Mònica.

linktr.ee/nad_spiro
aurora.cat

×