Zumba Fitness ®

Dijous de 18 a 19.30h
Del 10 d’octubre al 12 de desembre
Professora: Sara Gómez
Preu: 61,53€

Sessions de ball fàcils i divertides, coreografiades en blocs, que permeten realitzar un treball cardiovascular intens, amb coreografies molt senzilles al ritme de la música llatina i més actual.

1. En què consisteix?
Zumba® és una disciplina de Fitness que fusiona ball coreogràfic i exercicis específics d’un entrenament cardiovascular, però sobretot ‘Zumba® és una festa! És la forma més divertida de fer exercici!!
Una sessió de ball fàcil i divertida, coreografiada en blocs, permet realitzar un treball cardiovascular intens, amb coreografies molt senzilles per seguir la sessió correctament i gaudir així de tots els seus beneficis, al ritme de la música llatina i més actual.

2. Alguns dels seus beneficis són:
– És apta per a tots els nivells.
– És ideal per cremar calories i millorar el sistema cardiovascular.
– Generar moltes endorfines que proporcionen sensació d’eufòria i diversió, això contribueixen a millorar l’estat d’ànim.

3. Que aprendràs?
En cada sessió aprens a ballar ritmes llatins com la salsa, la bachata, el merengue, el reggeaton, la samba, etc. i altres estils de moda al ritu dels temes mes actuals i al mateix temps que treballes tot el cos d’una manera molt dinàmica.

×