Funky Hip-Hop

| 13 de desembre de 2016

logo inscriute3

De 10 a 14 anys

Divendres de 18 a 19.30h

Del 5 de maig al 16 de juny

Professora: Jordi Maho

Preu: 30,72

Podeu inscriure al nen/nena venint al centre o via online.  En cas d’inscripció online, són les dades del menor les que cal reflectir a la fitxa d’inscripció.

Cal l’autorització del pare/mare o tutor legal del participant.  Trobareu document i instruccions a conventagusti.com/tallers/autoritzacio-menors/

funky hip hop

El Funky-Hip-Hop és una de les especialitats de la dansa moderna que uneix aquests dos estils. El Funky va néixer als suburbis dels EEUU on la gent del carrer ballava amb uns moviments característics nascuts de mestres de l’escena musical com ara James Brown. El hip-hop té els seus origens en l’estil que es crea quan hi ha absència de BBoys i els ballarins ja no baixen al terra. És quan apareix aquesta fusió de Funky-Hip-Hop.

Està molt present en la música R&B i Hip-Hop, de la mà d’artistes com Janet Jackson, Usher, Aaliyah, Missy Elliot, Destiny’s Child, Jennifer López o Justin Timberlake, on en els seus videoclips es poden apreciar coreografies d’aquest estil, amb contratemps sempre presents que fan que les coreografies tinguin una posada en escena molt completa.

30,72€ Buy Filed in: Joves, Mes
×

Comments are closed.