Documentals curts per a xarxes socials

#audiovisuals #videocreacio
De 15 a 17 anys.
Dimecres de 19 a 21h
Del 3 al 31 d’octubre
Professors: 
Tom Garner i John English – O’TOXO Productions
Preu: 29,26

Cal que portis un telèfon mòbil o qualsevol dispositiu d’enregistrament : càmara, tablet, etc. i un ordinador portàtil.

Podeu inscriure al nen/nena venint al centre o via online.  En cas d’inscripció online, són les dades del menor les que cal reflectir a la fitxa d’inscripció.

Cal l’autorització del pare/mare o tutor legal del participant.  Trobareu document i instruccions a conventagusti.com/tallers/autoritzacio-menors/

Si t’apassiona promoure una causa, t’agradaria poder cobrir un esdeveniment?, o potser vols mostrar algun dels teus projectes?, amb aquest taller pots fer el primer pas.
És una introducció als conceptes bàsics del vídeo periodisme que inclou una pràctiva per a crear la teva peça audiovisual. Aprendras noves habilitats com la cinematografia,tècniques d’entrevista, la narració, etc.

Programa:

1.Trobar la història: l’originalitat i l’actualitat són les claus del gran vídeo del periodisme i connectant-se amb les persones adequades i emprant algunes tècniques senzilles podeu assegurar-vos que els vostres projectes tinguin els dos vessants.

2.Trobar personatges i narratives: la gent es compromet molt més amb històries si senten una connexió amb els personatges i poden seguir una narrativa del desenvolupament, fins i tot amb documents molt curts o informes de vídeo. Identificarem com trobar-los i presentar-los de manera efectiva a l’audiència.

3.Entrevista: preparació, redacció de preguntes, estils i tècniques. Una bona entrevista és la base del periodisme de vídeo, però és un procés complicat que cal d’una preparació i execucions acurades.

4.Obtenir els visuals: veurem les tècniques que ens ajudaran a mostrar les imatges visuals i atractives que necessita el periodisme, més enllà de les veus i del text.

5.Complir-ho tot: edició, text i música. Les funcions de vídeo per als mitjans de comunicació social han de ser curts i impactants, de manera que la gran edició més l’ús del text i la música són crucials. A la setmana final del curs, aprendreu unificar-ho per crear la més forta impressió possible per al públic.

Un exemple de treball realitzat per Otoxo, podeu descobrir més material al seu canal de vimeo.

 


www.otoxoproductions.com

29,26€ Reserva Categoria: Joves
×