Disseny sonor interactiu amb Arduino i Pure Data

Dimarts de 18 a 21h
Del 12 de novembre al 17 de desembre
Professor: Gabriel Millán
Preu: 73,83€

Introducció al disseny sonor interactiu amb Arduino i Pure Data. És requereix un mínim de coneixements de les eines Arduino i Pure Data.

Introducció al disseny sonor amb Arduino i Pure Data: Tècniques bàsiques de creació, disseny i manipulació interactiva del so digitalitzat i incorporar-ho en la seva feina musical, artístic i/o com a eina lúdica d’aprenentatge. Utilitzarem Pure Data com a plataforma amb la que processarem àudio i utilitzarem Arduino per a crear interfaces físiques per a controlar i manipular Pure Data.

Temari: Coneixement teòric de síntesis de so (síntesi additiva, subtractiva, fm, modulació d’anell, sampling), coneixement de funcionament de Pure Data i creació de so amb Pure Data, introducció a conceptes bàsics d’electricitat, coneixement bàsic del funcionament d’Arduino, creació d’interfaces de control amb Arduino per interactuar amb Pure Data. 

És recomanable tenir coneixements previs bàsics de programació tot i que no és estrictament necessari. 

Gabriel Millán és músic, compositor, melòman. Va cursar el Màster en Arts Digitals impartit a la Universitat Pompeu Fabra, rebent classes de Gabriel Brncic, Eduard Resina i Sergi Jordà, entre d’altres. És fundador del grup Etermortífera i de la plataforma de difusió de músiques experimentals “Justa Entropía”.

Mira més vídeos al canal de youtube DoYourOwnWaves

Teaser del taller
×