Prenent contacte

La primera sessió del projecte es plantejava força complexe. Els dos grups no es coneixien d’abans i les característiques de cada un són ben diferenciades. Ens vem posar mans a la obra, vem fer algunes dinàmiques per trencar el gel i de seguida van sortir mirades de complicitat, converses animades i preguntes sobre l’altre.

Poc a poc, quan ja estàvem totes animades i barrejades, van anar sortint idees per treballar a recordar TV. Amb el barri com a element comú entre els dos grups d’edat, sorgien moltes temàtiques de les quals en vem poder fer una classificació: HISTÒRIA, REIVINDICACIÓ, C.C.CONVENT I ALTRES EQUIPAMENTS I EMOCIONS.

Per acabar la sessió, vem fer un primer contacte amb la càmara tot dient una sola paraula sobre el barri….els resultats…al següent post!

Aquest divendres seguim amb moltes ganes de retrobar-nos i treballar! sembla que això comença a agafar forma…!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *