[Exposició] Monster 怪獣

Hall Plaça de l’Acadèmia
del 9 al 29 de març
Inauguració 9 de març a les 19:00h

MONSTER Exhibition és un projecte artístic que té com a tema els “Kaiju” (monstres, 怪獣, kaijū). Es va crear arrel del terratrèmol de Japó de 2011, està sent exposada sense interrupció a Tokyo des de 2013. Ha arribat als 27.000 visitants a l’exposició de Shibuya.

Aquesta mostra, d’obres de 15 artístes, que es pot veure al Centre Cívic Convent de Sant Agustí ha estat seleccionada pel col·lectiu Korekara com a acció benèfica per recollir fons pels damnificats del tsunami de 2011.

A Japó es creu que cada muntanya i cada mar, cada vent, cada casa, cada objecte té el seu propi deu. Però per altra banda, la por a la natura i a la resta de coses va propicià l’aparició dels “Kaiju”. MONSTER Exhibition utilitza els “Kaiju” com a metàfora d’un tsunami que va engolir tot el que va trobar al seu davant. L’objectiu d’aquest projecte artístic és molt sencill. Que l’art ens serveixi com un recordatori d’un dia del que és molt fàcil oblidar-se. La intenció no és transmetre tristessa. És per aquest motiu, que s’encarrega a diferents artístes la interpretació del concepte de “Kaiju”. S’han reunit obres que, de manera inigualable, representen el context japonès per mitjà dels “Kaiju”.

Podeu trobar obres de:

Akaike Ryoto, Ayano Yoshida, Buyo Kumagai, Emiko Maruyama, Hayaki Nishigaki, Heronobu, Kazuhiro Ikeda, Mariko Enomoto, Masaki Iwabuchi, MoeIida, Nahoshi Tanaka, Shinji Makino, Shotaro Uetsuji, Takahiro Kitamura, Yoshiaki Komatsu

monsterex.info/en/

×