XII Mostra Sonora i Visual

7 al 13 de juny de 2021
Al CC Convent de Sant Agustí
amb la col·laboració de l’Auditori Sant Martí el diumenge 13 de juny

Una nova edició de la Mostra Sonora i Visual arriba la segona setmana de juny. Amb aquesta seran dotze les vegades que ens haurem trobat al llarg d’aquests vint anys de sons, imatges, llums i sobretot, emocions compartides.

Aquest any, la Mostra serà més que mai un oasi d’activitats que ens convidaran a reflexionar sobre el món en què vivim mitjançant llenguatges i tecnologies molt diverses. Un recorregut extens a través de la mirada d’una trentena d’artistes, seleccionats a partir d’una convocatòria oberta amb MakerConvent.

La campanya gràfica a càrrec de Júlia Rubio, és un treball de creació i homenatge a Josep Maria Mestres Quadreny.

La mostra 2021 sortirà de les parets de l’antic Convent amb una col·laboració amb l’Auditori Sant Martí. Serà quasi un viatge en el temps, un instrument com l’Ondes Martenot, creat el 1928, emetrà els sons del futur imaginat per l’artista Tomomi Kubo.

gràfica de la campanya, homenatge a Mestres Quadreny

Directes sonors i visuals, instal·lacions immersives, circuit bending i plantes, làsers ivídeo analògic, drones i instruments de principis de segle passat… Més d’una quinzena de propostes que també podreu seguir en línia al nostre canal de youtube. Us convidem a experimentar-ho.

Instal·lacions amb Makerconvent
Leo Betinelli, Joana Martos, Eloi Costilludo, Rabía Williams, Osvaldo Cibils, Gabriel Lora Gaytán, Lucía Rojas Maldonado i Rahme Veziroglu, Col·lectiu Ìnfim

Directes i accions sonores
Mercè Jara Muns aka charnega, Plugim i Núria Aguadé, nounom, Not Us!, Zenjiskan i Deepboot, Fe baido,
eoc.vortex x oddsratio x opaaco i Tomomi Kubo (en col·laboració amb l’Auditori Sant martí)

www.conventagusti.com/mostra

Inscripció prèvia a inscripcions.conventagusti.com per a les activitats al CC Convent de Sant Agustí
Concert de Tomomi Kubo : Diumenge 13 de juny : entrades a travè de auditorisantmarti.net

×