Convocatòria d’instal·lacions Recorreguts Sonors 2017

RECORREGUTS SONORS: ACCIONS I MUTACIONS SONORES

Convocatòria oberta de l’1 de setembre al 6 d’octubre de 2017.

Obrim convocatòria per acollir les instal·lacions que aniran a les Capelles del Convent de Sant Agustí en el marc de la quarta edició de Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores. Un cicle que pretèn reunir artistes que des de diverses perspectives i amb una mirada contemporània utilitzin el so com a mitjà d’expressió. El cicle tindrà lloc del 21 al 25 de novembre de 2017.

En el marc de les dues edicions anteriors hem programat artistes com Jason Hogan (:BROWNSTUDY), A Taste Of Nature (Björt Rùnars & Alba G. Corral), Bradien & Escoffet, Eli Gras & TrunaLost twin + Ylia & Xarlene , Jorge HaroEVOL o Javier Piñango.

En el marc de les instal·lacions hem tingut artistes com HighTech Rupestre (Lucía Segurajáuregui i Mónica Rikić), Julian Scordato o Rafael Redondo , entre d’altres projectes que investiguen la relació de la interacció de la tecnologia amb l’entorn.

La convocatòria vol ser un espai híbrid entre taller de producció i exhibició. Volem crear un entorn de treball col·laboratiu en el que es desenvolupin i posteriorment es mostrin les instal·lacions seleccionades. Aquest any volem donar un nou enfocament proposant el tema de sobirania tecnològica com a eix vertebrador.

Accedeix a les bases de la Convocatòria [Català  i Castellà]

Formulari de participació a la convocatòria:

Cargando…

×