Convocatòria enregistrament multipista en directe

El CC Convent de Sant Agustí obre convocatòria per a realitzar un enregistrament sonor en directe i amb públic, el 14 de maig de 2022 a la sala noble del Convent.

La convocatòria està oberta de l’1 al 28 de febrer de 2022, ambdós inclosos.
La resolució de la convocatòria es comunicarà entre els dies 10 i 15 de març.

nounom a la mostra foto cristina claramunt
Nounom Mingle en directe a la XII Mostra Sonora i Visual : foto Cristina Claramunt

La convocatòria està dirigida a projectes sonors d’experimentació o improvisació, a formacions amb instrumentació tradicional, electrònica, digital, analògica o de nova creació, a altres propostes que puguin incloure l’escultura sonora, la poesia, la declamació, l’spoken word, i en definitiva a tots aquells interessats en les capacitats expressives i significatives de les pràctiques musicals i sonores, que desitgin tenir un enregistrament complet de la seva obra. El material resultant restarà a lliure disposició de l’artista per a poder-lo editar, publicar, compartir a les plataformes digitals o el que cregui més convenient.

Les formacions convocades poden ser de nova creació o bé projectes ja consolidats. La voluntat del Convent és la d’oferir la possibilitat de desenvolupar noves peces que puguin quedar enregistrades, facilitant per aquest propòsit els nostres espais, recursos tècnics i equip humà. 

BASES de la convocatòria

Formulari de presentació de propostes

×