A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Convocatòria enregistrament multipista en directe

El CC Convent de Sant Agustí obre convocatòria per a realitzar un enregistrament sonor en directe i amb públic, el 14 de maig de 2022 a la sala noble del Convent.

La convocatòria està oberta de l’1 al 28 de febrer de 2022, ambdós inclosos.
La resolució de la convocatòria es comunicarà entre els dies 10 i 15 de març.

nounom a la mostra foto cristina claramunt
Nounom Mingle en directe a la XII Mostra Sonora i Visual : foto Cristina Claramunt

La convocatòria està dirigida a projectes sonors d’experimentació o improvisació, a formacions amb instrumentació tradicional, electrònica, digital, analògica o de nova creació, a altres propostes que puguin incloure l’escultura sonora, la poesia, la declamació, l’spoken word, i en definitiva a tots aquells interessats en les capacitats expressives i significatives de les pràctiques musicals i sonores, que desitgin tenir un enregistrament complet de la seva obra. El material resultant restarà a lliure disposició de l’artista per a poder-lo editar, publicar, compartir a les plataformes digitals o el que cregui més convenient.

Les formacions convocades poden ser de nova creació o bé projectes ja consolidats. La voluntat del Convent és la d’oferir la possibilitat de desenvolupar noves peces que puguin quedar enregistrades, facilitant per aquest propòsit els nostres espais, recursos tècnics i equip humà. 

BASES de la convocatòria

Formulari de presentació de propostes

×