Zero3 2022. Altaveu d’Accions Culturals al barri

Aquest 5 de juliol engega la cinquena edició de Zero3 Altaveu d’Accions Culturals, una iniciativa conjunta del C.C. Convent Sant Agustí i la Biblioteca Francesca Bonnemaison, que vol farcir les tardes i vespres d’aquest estiu amb diverses propostes culturals i artístiques.

En aquesta edició podrem gaudir de la presentació del poemari de Fito Luri, Salvar l’ànima. Projecte que ha estat disc (Kasba Music, 2022) i també llibre de poemes. El cantautor reusenc ve per a parlar-nos, en un exercici d’autoteràpia emocional i trascendent, de l’alegria i la tristesa, les dues emocions que anant de bracet van llaurant la nostra ànima.

En motiu del centenari de l’escriptor i poeta Guillem Viladot, l’obra del qual, tant rica i interessant com als marges oficiosos de la literatura en català, venen a celebrar en un espectacle teatral i audiovisual, Àngel Sedó, Dolors Aldomà, Miquel Torrent i Joan Cornudella: M’estreno sota la dutxa. Errar per l’obra poètica de Guillem Viladot.

Jordi Pisa, historiador i entusiasta dels períodes antics i l’Edat Mitjana, ens proposa un recorregut pels carrers i edificis del barri que ens ha de transportar a la Barcelona medieval i de l’època moderna. Cal inscripció prèvia aquí.

Voces veladas és un projecte de María Esteban Quintet. Un homenatge i reivindicació d’aquelles dones que, plenes de talent i injustament oblidades, van configurar gran part del repertori dels estàndards i musicals del Broadway llegendari. Concert de jazz en clau feminista de compositores i intèrprets com Betty Comden, Carolyn Leigh, Blossom Dearie, Ann Richards, Chris Connor i June Christy.

L’alumnat del taller de Dansa Integrada del Convent, ens proposen que mirem, veiem, llambreguem, atalaiem, contemplem, descobrim, aguaitem, sotgem, tafanagem… una mostra del treball realitzat durant tot l’any. Mirar-Dansa Inclusiva, una producció d’AME Movimient Expressió i amb la direcció d’Emilio Bravo.

I per tancar i deixar-ho tot ben lligat abans de marxar de vacances, el concert de Balkumbia, una banda que mescla sense complexes les melodies balcàniques i els ritmes llatins, pàtries sonores dels seus integrants, i ens conviden a transitar per diversos continents i cultures. Ballaruca de les grosses.

Descarregueu-vos el programa complet en pdf aquí

×