Mostra Internacional de Videodansa amb Hop Festival

Dijous 19 desembre de 2019 a les 19h
Sala Noble

HOP Festival Dansa urbana i creació contemporània 2019

L’edició d’enguany s’estén per vint espais de Barcelona i ens proposa conèixer per paisatges corporals i universos artístics de tres continents.

La programació extensa, d’un mes i mig de durada, inclou activitats per a públics de tota mena: grans i petits, aficionats i professionals. Un festival que acull i promou el talent local, però que no perd de vista allò que està passant al món.

Al Convent acollim part de la programació més vinculada als audiovisuals amb una selecció de 7 projectes internacionals de dansa en pantalla, en col·laboració amb el Festival Choreoscope.

La mostra s’obrirà amb el videoclip “In myself I trust” que ha estat el resultat d’un taller de voguing dirigit per la ballarina Anna Yang amb el suport de Choreoscope International Dance Film Festival, IAB Barcelona i Plató de Cinema. La selecció comptarà també amb els treballs de Marites Carino (Canadà), Derek Pedrós (Canàries), Lanre Malaolu (Anglaterra), Aïda Colmenero (Madrid) i Project Home Productions (EEUU).

Després de les projeccions Loránd Janós, director del Festival Choreoscope, conduirà una xerrada amb la participació de Marites Carino (actualment resident a NunartGuinardó), Anna Yang, integrants de la companya Tentacle Tribe (Canadà) i artistes de Project Home (EEUU).

+Info i programa complet

Teaser del projecte “Ella Poema” d’Aïda Colmenero

(Imatge portada, el quitador de miedos, una de les peces del projecte Ella Poema, d’Aïda Colmenero)

×