[CONCERT] Tomomi + N3, J.G.G. i Puntalaberinto

Divendres 25 de gener a les 21h
Tomomi + N3, J.G.G. i Puntalaberinto 
Gratuït

TOMOMI + N3 
A principis de 1920, neix a França l’Ondes Martenot. Amb aquest instrument s’ha composat música per a tots els gèneres, des de clàssica, jazz, pop, orquestra de cambra, electrònica, etc. Aquest instrument no coneix límits! Tomomi presentarà tres peces: una composició només per a Ondes Martenot, una segona peça per Ondes Martenot i Tape, una tercera per a Ondes Martenot i Sintetitzador Modular que serà interpretada per N3.

J.G.G.
La música de J.G.G. es concep únicament per pur plaer de crear i destruir, en alguns moments de gran tensió, altes temperatures o alegria desbordada. Els seus sons fantàstics neixen en l’inconscient, viuen en algun lloc entre la psicodèlia, el taarab, el dub i el punk i moren a la poca estona, deixant només una estela de melodies que es transmet al cervell de qui les escolta i hi anida.

PUNTALABERINTO
Puntalaberinto (Patricia Usero 1981 Osca) porta més d’una dècada submergida en l’univers sonor dels Synthetizadores Modulars i en la construcció d’instruments Diy.
Els seus lives ens porten cap a les profunditats amb la intenció d’evocar misteri, suspens, dramatisme i foscor …. Ha composat peces representades al Teatre Nacional Valle Inclán de Madrid, lives a Tòquio, Kyoto, Modular Day BCN i ha participat en diversos festivals amb instal·lacions sonores.

×