Màgia Roja presenta : Remor i Forma VII : NotUs! i Fuego

[Concerts AV]
Màgia Roja Presenta: Cicle Remor i Forma
10 de desembre 20h a la Sala noble

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia al nostre web.
A partir de l’1 de desembre
inscripcions.conventagusti.com

La setena sessió del cicle Remor i Forma, i última d’enguany, presenta a dos grups establerts a Barcelona: RGBdB, un nou projecte que canvia el paradigma dels shows audiovisuals creant visuals que generen so, i Fuego, projecte que s’està convertint en un clàssic de l’escena de la ciutat, que fa servir un equip analògic per a portar-nos cap a un viatge retrofuturista.

Esquelet d'una mà amb la llegenda del nom del cicle, artistes, horari i més
RGBdb a la XII mostra Sonora i Visual : foto Fede NIeto

NotUs! Diego Íñiguez, Diego Suárez i Diego Lafitte formen el col·lectiu “NotUs”, amb el qual han dut a terme diversos projectes audiovisuals, sempre des d’una aproximació dicotòmica de la tecnologia.
El projecte neix d’una inquietud per part de Diego i Diego de fer o generar música a partir del seu propi imaginari visual, és a dir, canviar la percepció clàssica dels xous audiovisuals en els quals els vídeos poden ser àudio-reactius,i donar-li la volta, creant composicions musicals vídeo-reactives.
Diego entra a formar part del projecte per a afegir la seva experiència musical funcionant com a director d’orquestra, utilitzant els sons generats en viu per Diego i Diego, transformant-los en atmosferes de complexa intensitat carregades de ressons, síncopes, bits descuantizats, breaks eufòrics i baixos corpulents.

Podeu veure un dels directes possibles de NotUs al vídeo de l’actuació de la XII Mostra Sonora i Visual del Convent, el juny passat.

Fuego a l’Influx Festival de l’Antic Teatre

FUEGO són Pablo, Aldana i Pope.

Pablo i Pope usen sintetitzadors, mixer, ràdio, pedals mentre Aldana s’encarrega dels visuals. A través de la càmera del seu ordinador projecta imatges i formes que venen després modificades en directe: el resultat és un viatge oníric i evocador que crea una imatgeria visual a la base musical de Pablo i Pope.
Fuego treballa amb l’aleatorietat i amb errors tècnics, barregen samples, el so de la ràdio i projeccions lo-fi, juguen amb la música còsmica dels 70 i el post-rock juntament amb el IDM més contemporani. El seu últim cassette MNXA ha sigut editat per Zona Watusa i Finis Africae en el 2019.

Podeu veure un dels directes possibles de Fuego a aquests vídeo del Festival Visual Sound a l’Espai Jove Boca Nord.

www.instagram.com/magiarojahq

×