Programació de tallers primavera 2020

Un munt de novetats arriben amb el bon temps.
S’acosta la primavera i les noves propostes de tallers i monogràfics!

La imatge de la difusió, creada per Júlia Rúbio,  és una il·lustració inspirada en RaspberryPi, un ordinador que cap en una mà! Aquest hardware lliure es pot utilitzar per a realitzar projectes tecnològics i educatius, que podreu descobrir a la primavera en el taller de MakerConvent.

Entre abril i juny trobareu moltes propostes conegudes i un munt de novetats:

Creació audiovisual: teoria i pràctica
Tornen el clàssics softwares de composició visual i sonora com Ableton Live, Logic Pro, After Effects o Resolume i una nova edició del taller de Mapping arquitectònic amb sessió pràctica al Claustre del Convent. Com a novetats, podreu descobrir la composició de “Música Visual” (TouchDesigner) amb Aurora Gasull obert per a persones amb dificultats auditives, un taller de Dj en formats digitals amb Janira Sebbe DjChes o podreu aprofundir en el disseny editorial amb Álvaro García (karakter Studio).

Espai MakerConvent: entra a l’univers Maker!
Coneix propostes tecnològiques, mecàniques i manuals: des d’Arduino o RaspberryPI, la instal·lació i recuperació d’un ordinador amb Linux, o el taller teòric i pràctic d’instal·lacions artístiques conduït per Irma Marco.

Moviment, dansa i benestar per a tothom:
Tècniques mil·lenàries o contemporànies, danses d’arrel o modernes, tècniques variades per a tots els cossos! Tog Chod, Lu-Jong, Dansa Flamenc descalç o àrab, Reggaeton, Pilates, Dansa integrada o Contemporània i molt més…

Laboratori i Humanitats digitals:
Tallers i monogràfics vinculats a la  comunicació i la tecnologia digital. Continguts per a les Xarxes Socials, coneixements bàsics de Linux, introducció als videojocs o fotografia esfèrica entre altres.

Creació fet a mà:
Eriko Fukuda ens descobrirà l’aquarel·la japonesa gansai i Anna Maria Llagostera el Sumi-e.

Tallers per a joves:
Dibuix digital, Còmic, Danses urbanes, K-Pop i tallers amb MakerConvent i molt més. Descobreix les propostes trimestrals i els grups estables al nostre web.

Aprenentatge en família:
Amb les activitats MakerEnFamília, us proposem pasar una estona de joc, creació i tecnologia junts, els dissabtes de maig, experimentant amb la creació 3D i Collage.

Programació de tallers en PDF [AQUÍ]

Informació i inscripcions
www.conventagusti.com/tallers

Categoria: Tallers
×