Programació cultural hivern 2024

Encetem un nou any al Convent, i amb aquest la programació d’hivern, amb concerts i directes, performances, visites guiades per l’edifici històric, mostres de visuals, mapping arquitectònic, i activitats de tota mena. Endinsa’t al món Convent!

Iniciem la programació musical de gener amb els directes de Balago i Narcoleptica, una nit especial on es presentarà el setè projecte de la banda garriguenca “Els Altres” i rebrem per primer cop a la madrilenya Beatriz Vaca. Per finalitzar gener, Alhaja Records presenta A CARNE VIVA d’Isabel Do Diego, un concert en format vinil gravat i tallat en directe, per conèixer de prop el “folklore auster i brutalista” d’aquest artista andalús.

Públic a la sala noble

Febrer comença amb el directe dels alumnes del taller de Música Experimental, dirigits per Mike Cooper i Jason Colar. Anna Subirana presentarà Efímera (Suralita recol·leccions), una fotografia d’una vida dedicada a l’experimentació i a la improvisació amb la veu com a vehicle. Sachiko Fullita i Toni Lledó presenten Ne-Shunkan, una performance que uneix moviment i experimentació sonora. Amb la col·laboració del segell Zona Watusa, gaudirem de les presentacions d’Awai, nou treball de Tomomi Kubo i Fernando Carrasco; i Kokiko, nou projecte d’R DE K. Febrer finalitza amb la Mostra de creacions visuals del taller de Touchdesigner, amb els alumnes d’Aurora Gasull.

Anna Subirana a Sarau Saura (Recorreguts Sonors, 2022)

El mes de març comença amb els directes i mostra de videomapping amb els alumnes del taller de Tomàs Martí, amb la col·laboració del Casal de Barri del Pou de la Figuera i el Casal de Joves Palau Alòs. Serà un directe a la mateixa Pl. del Pou, projectat sobre les parets dels edificis del barri. També al març podrem viatjar pels sons de Gnawa Vibrations i cap al final del mes, Vincent Moon ens oferirà una sessió de Live cinema i jam-trance-music de la mà d’OVNI.
Pels que encara no coneixeu l’edifici i la història del Convent, al febrer i al març, podreu participar en les visites que s’organitzen amb la col·laboració de Fragment Serveis Culturals.

Mapping a la Sala noble amb alumnes de Tomàs Martí

Preneu nota de l’agenda completa i no us perdeu res!

Gener
20 de gener a les 20h
Concert en directe: Balago & Narcoleptica
26 de gener a les 20h
Alhaja records presenta Isabel Do Diego en directe

Febrer
3 de febrer de 10.30 a 12h
Visita guiada al c.c. convent de Sant Agustí (Cal inscripció prèvia)
9 de febrer a les 20h
Anna Subirana presenta Efímera (amb convidats)
17 de febrer a les 20h
NE – SHUNKAN – Sachiko Fullita (Dansa) + Toni Lledó (Paisatges Sonors)
23 de febrer a les 20h
Zona Watusa : Tomomi Kubo & Fernando Carrasco presenten “Awai” i R de K presenta “Kokiko” amb DJ Watusawa.
29 de febrer a les 19.30h
Mostra de Creacions Visuals amb Touchdesigner amb alumnes d’Aurora Gasull

Març
1 de març a les 20h a la Pl. del Pou de la Figuera
Directes i mostra de videomapping amb els alumnes de Tomàs Martí
Projecte en xarxa amb el casal de barri Pou de la Figuera i Casal de Joves Palau Alòs
2 de març de 10.30 a 12h
Visita guiada al c.c. convent de Sant Agustí (Cal inscripció prèvia)
16 de març a les 20h
Gnawa Vibrations en directe
22 de març
Visita de Vincent Moon a Barcelona en col·laboració amb L’Observatori de Vídeo No Identificat (OVNI – desorg punt org). Sessió de Live cinéma i jam-trance-music, amb convidades/ats

×