Phicus en directe

Phicus
Dissabte 14 de maig a les 20.30h
Directe amb públic i enregistrament amb La Isla Estudio
Entrada gratuïta 

(Reserva al nostre web)

Ferran Fages, Àlex Reviriego i Vasco Trilla, es troben al Convent per a documentar el directe d’aquesta formació de 5 anys d’existència, amb àlbums d’estudi i diverses actuacions nacionals i europees.

Després d’uns inicis centrats a portar el format de “power trio” a terrenys cada cop més abstractes, el grup ha descobert el seu hàbitat en un espai quasi esquizofrènic entre el soroll i la densitat extrema i els paisatges minimalistes i estàtics. Si Solid (Astral Spirits, 2020) és la culminació de la seva recerca del volum i l’agressivitat, Liquid (Tripticks Tapes, 2021) és la seva particular visió d’una quietud quasi drònica.

Els darrers anys, el grup s’ha bolcat en el treball d’una composició de gran format per tal de portar els paisatges aquosos de Liquid al directe. La sala noble del Convent de Sant Agustí, amb la seva reverb natural i el caràcter misteriós de l’espai, és el context idoni per a presentar-la.

Phicus

Ferran Fages és un improvisador, compositor i una figura de referència internacional en l’àmbit de la improvisació electroacústica. Des de finals dels 90s ha publicat més de 50 referències discogràfiques a segells nacionals i internacionals. Ha realitzat gires, concerts i workshops per Europa, Amèrica i el Japó.Toca guitarra, objectes ressonants, tocadiscs acústic i electrònica.

Àlex Reviriego toca el contrabaix, orgue, guitarra i electrònica. Com a contrabaixista amb un gran domini de les tècniques esteses i l’explotació tímbrica de l’instrument, ha participat en un gran nombre de formacions de música contemporània, experimental i de lliure improvisació. És membre estable de les formacions Phicus, Inhumankind, Ràdium i Möhit, entre d’altres, i és un dels músics més actius i sol·licitats de l’escena de música experimental nacional. La seva versatilitat l’ha portat a treballar en estils tan diversos com el black metal, la composició contemporània, el folk experimental o l’electrònica ambient.

Vasco Trilla és un dels bateries més actius, versàtils i creatius de l’escena de Barcelona. Ha enregistrat més de 60 àlbums d’estils com la lliure improvisació, el jazz rock, metal progressius o ambient. La major part de la seva carrera s’ha desenvolupat en l’àmbit internacional, especialment al voltant de les escenes de Polònia, Holanda i Portugal. Ha publicat àlbums a segells internacionals com Clean Feed, Cuneiform, No Business, Astral Spirits, Klopotec, Not Two, entre altres, i tocat amb músics com Jamaaladeen Tacuma, Bob Moses, Lotte Anker, Mars Williams o Susana Santos Silva.

×