[Performance] ARTefACTe3 Lectura sonoritzada amb exoúter

de Laia Arqueros Claramunt
15 de novembre a les 20.30 h
Sala Noble
Entrada lliure

Lectura sonoritzada amb exoúter parla d’un dol. Mitjançant la fusió de textos mèdics i vivències personals, aquesta peça per a dos intèrprets explora les complexitats de les emocions després de l’extirpació de l’úter, un òrgan carregat de simbolisme. Aquest ritual votiu neix del desig de compartir una experiència comuna sovint passada per alt.

Laia Arqueros
Nascuda a Almeria el 1985, l’artista va estudiar Belles Arts a la Universitat de Granada i es va especialitzar en il·lustració i comunicació visual a institucions europees destacades. La seva obra multifacètica explora la il·lustració, les arts gràfiques, la impressió, la ceràmica, el so i la performance. Amb una perspectiva crítica, redefineix mites i simbologies a través de relats visuals. La seva obra ha estat publicada i exposada en l’àmbit nacional i internacional, destacant la seva implicació en projectes col·lectius i activismes feministes. També és docent en l’Escola Massana.

En el context del Programa Corretja del Festival ARTefACTe3, que promociona l’art de performance en galeries i espais independents d’arts contemporànies.

Fotografia d’Aina Climent

+Info

×