Peeled Piano amb Eli Gras

29 de gener : 19h
Peeled Piano: Eli Gras
Sala Noble del Convent
Aforament limitat, cal reserva prèvia.
En streaming al nostre canal de youtube

30 de gener: 11h
Mort de Peeled Piano
En streaming al canal de youtube

Peeled Piano

És un projecte iniciat a una residència de reciclatge creatiu a França fa uns anys, a partir d’un vell piano i altres objectes trobats, juntament amb taller, xerrada in situ i experiència sònica mentre s’estrenava a un teatre rural.

Peeled Piano va tenir algunes modificacions en el darrer temps i va actuar Borsí en el context del DrapArt2019 després d’una petita residència al Convent. Durant els mesos del confinament, Eli Gras va continuar enregistrant els sons d’aquest piano modificat i va participar amb un episodi del vídeo sèrie “The Disappearance of Music” anomenat “Capillarity”, produïda pel Haus der Kulturen der Welt de Berlín.
A la vessant audiovisual del projecte es troba la realitzadora Mar Morey, que ha estat seguint els passos d’aquesta peça i prepara amb l’Eli un documental.

El 29, gaudirem del l’últim directe d’aquest piano tan singular i el 30 ens acomiadarem d’ell.

Mort de Peeled Piano : Els últims periples del Piano el condueixen a la deixalleria. L’Eli Gras enregistrarà tots els sons que es produeixen a la destrucció d’aquesta peça per a convertir-la en una galeria de sons únics i noves composicions.

Eli Gras és una incansable creadora, inventora d’instruments i artesana en l’àmbit sonor, una verdadera exploradora de materials quotidians transformats i convertits en instruments.

Mar Morey és realitzadora audiovisual i fotògrafa, a vegades flirteja amb la creació artística i l’exploració de recursos visuals insòlits.

×