OFF LEM 2020 : Tiger Menja Zebra i Laura Llanelli

Organitza: Gràcia Territori Sonor
23 d’octubre: 20 h
Sala Noble : Obert i gratuït

MALGRAT TOT, CONTINUEM, diu la gent de Gràcia Territori Sonor per presentar el que serà l’OFF LEM 2020. Activitats atípiques i reduïdes, que proposen un espai per a mantenir la llibertat, la diversitat i l’experimentació.

L’aforament d’aquesta activitat és molt reduït, en atenció a les normatives de salut vigents. Podreu reservar les localitats disponibles a partir del dijous 22 d’octubre al nostre web:
inscripcions.conventagusti.com

Podeu seguir les activitats en directe per Streaming al canal de Youtube de GTS:
https://www.youtube.com/channel/UCe1fEbyRc3YQBnUT5-c2E8A

Spot OffLEM 2020
(Si no ho veus correctament, segueix aquest enllaç:
https://www.youtube.com/watch?v=W4DNM_IcuhM )

Laura Llaneli
Una exploradora de la relació entre l’experiència sonora individual i la producció, els aparells i pràctiques emprades en les arts visuals contemporànies Per l’Off Lem presentarà una actuació basada en el seu projecte “Palpitar Palpar”, centrat en l’acció del cos a l’escenari, en el llenguatge que transita entre cossos comuns a través de les vibracions.

Tiger Menja Zebra
Una proposta sonora contundent amb tres treballs editats. Amb l’agressivitat sonora com a fil conductor, construeixen un so que juga amb l’experimentació abstracta, sons orgànics enverinats per una electrònica agressiva i una fosca i electritzant tensió rítmica.

Organitza:

logotip de Gràcia Territori Sonor
×