[Música] Algo Quedó Dentro Altaba Valera Volt

16 d’abril : 20h
a la Sala Noble del Convent
(Reserva d’entrades a partir del 12/4 AQUÍ)

Concert de presentació de “Algo Quedó Dentro”, treball dels músics Altaba Valera Volt,  recentment editat pel col·lectiu Finis Africae.

La improvisació és innata a la música. És un espai perquè cada músic s’expressi lliurement i no és només una necessitat individual sinó també col·lectiva. Improvisant és quan més has d’escoltar el que toca l’altre músic, perquè no saps on anirà i tu l’has de seguir i acompanyar de la mateixa forma que ell ho farà amb tu. Que la pràctica sigui bona depèn de la generositat i de la desintegració de l’ego.

coberta del disc de Altaba Valera Volt, algo quedó dentro

Altaba / Valera / Volt la practiquen dins l’àmbit de què podríem anomenar Jazz. Cada vegada que ho fan succeeixen coses noves que flueixen gràcies a l’altíssim grau de comunicació no verbal entre els tres músics. Si algú escolta Algo quedó dentro i no li expliquen que els paisatges sonors són fruit de la interacció lliure pensarà de ben segur que es tracten de composicions creades abans de ser tocades. Però el que trobem són composicions que es generen en el mateix moment de ser interpretades.

Eduard Altaba al contrabaix, Patxi Valera a la bateria i a les percussions i Pablo Volt a la trompeta i el fiscorn juguen i ens inviten a participar-hi amb les nostres orelles i el nostre cos que rep la música com si els tinguéssim tocant el menjador de casa. El registre sonor es va fer a Laislaestudio en directe sense overdubs amb el mestre Pablo Miranda afinant perquè cada instrument fos fidel al so que en treia cada un dels tres excel·lentíssims músics.

+info

Nota:
L’Aforament és limitat, cal reserva prèvia.
La reserva d’entrades es realitzarà via web o presencialment al centre, la setmana prèvia a la realització de les activitats : inscripcions.conventagusti.com
Les activitats es realitzaran tenint en compte les noves mesures per cuidar-nos

×